REKLAMNI BLOKOVI I PAPIRNE KOCKE

Reklamni blokovi i papirne kocke su idealna sredstva za promociju vašeg brenda, usluga ili proizvoda. Zbog svoje praktične prirode savršeno kombinuju uloge sredstva za rad i marketinškog alata. Za njihovu izradu se koristi veliki broj materijala, mogu se štampati u različitim formatima, sa povezom ili bez, sa lepljivom trakom i slično.

Reklamni blokovi imaju široku primenu u poslovnom svetu, jer se koriste svakodnevno za hvatanje beleški i zapisivanje različitih informacija. Pored interne upotrebe u kompanijama, predstavljaju idealan poklon za vaše klijente i saradnike. Zato su odlično sredstvo za vašu promociju. Reklamni blokovi mogu biti različitih formata, izrađivati se od različitih materijala, načina povezivanja. Naša preporuka je da vaši reklamni blokovi imaju jedinstveno, pažljivo osmišljeno grafičko rešenje koje će klijenti povezivati sa vašim brendom. Tako ćete na najbolji način predstaviti svoje usluge ili proizvode. Za štampanje reklamnih blokova obično se koristi plasitficirani 300g/m2 kunstdruk papir za korice i 80g/m2 ofset papir za unutrašnje stranice.

Papirne kocke predstavljaju izuzetno popularne i korisne reklamne artikle. Iako mogu biti različitih dimenzija, najčešće se izrađuju u 90x90x90mm sa 900 listića. Kao i za reklamne blokove, za izradu papirnih kocki se najčešće koristi 80g/m2 ofset papir, a ukoliko ima korica, koristi se 300g/m2 kunstdruk. Pored štampe logotipa Vaše firme na papirićima, može se odštampati i kartonski držač koji će nekim zanimljivo osmišljenim dizajnom upotpuniti promociju Vašeg preduzeća. Takođe, papirne kocke mogu se izraditi u varijanti sa lepljivom trakom ili bez, sa perforisanim listićima, u brendiranoj kutiji i sl. Naročito su popularne papirne kocke u formi post-it listića koje se mogu više puta lepiti na različitim površinama, od rokovnika i fascikli do kompjuterskih monitora.

U Štampariji Scero Print Vam je na raspolaganju veliki izbor materijala za reklamne blokove i papirne kocke. Naš iskusni tim će Vam dizajnirati i kvalitetno i brzo odštampati efikasna rešenja kojima ćete ispuniti marketinške ciljeve. Zainteresovani? Pozovite nas.

Reklamni blokovi stamparije Sceroprint