IZRADA KATALOGA

Naše bogato iskustvo u izradi kataloga za veletrgovinske lance će Vam omogućiti da redovno ispunite zadate rokove, dobijete besprekornu štampu živih boja i na kraju redovno obaveštenu vernu mušteriju.
Ovo sredstvo za promociju je jedan od najboljih načina za predstavljanje aktivnosti i proizvoda Vašeg brenda. Setite se samo utiska koji je na Vas ostavio kvalitetan katalog. Možda niste odmah poželeli da naručite neki proizvod iz njega, ali ste gotovo sigurno počeli da više poštujete proizvođača. Obratite međutim pažnju jer važi i obrnuto: slab kvalitet kataloga će Vas neizbežno srozati u očima kupaca i umanjiti prodaju. Zato nemojte štedeti na njihovoj izradi. Proverite pored toga da li ste za njihovu izradu odabrali stručnjake kakve možete naći u Štampariji Scero Print. Mi ćemo Vam brzo i kvalitetno izraditi dopadljive i upečatljive kataloge, sa neophodnim informacijama na pravom mestu i lepo ukomponovanim bojama. Takvi katalozi će na potencijalne i postojeće kupce ostaviti jak utisak i uvećati Vašu prodaju.

Izrada kataloga stamparije Sceroprint

Kada kažemo kvalitetna izrada kataloga u Štampariji Scero Print, mislimo na cekolupan proces koji za Vas možemo obaviti. Od izrade dizajna, preko izbora najkvalitetnijih materijala i boja, do odabira vrhunskih fotografija i fontova za štampu. Svaku njegovu fazu pažljivo planiramo i realizujemo. A kao kruna svega su savremene mašine koje posedujemo (jedna od njih je petobojni Heidleberg SM). Na taj način možemo brzo i kvalitetno odgovoriti na Vaše najsloženije zahteve za izradu kataloga. Kataloge štampamo obostrano u punom koloru na kunstdruk papiru visokog kvaliteta (najčešće 150-300g/m2). Možemo štampati i na nekom posebnom materijalu po Vašoj želji. Cena izrade kataloga zavisi najviše od tiraža, vrste papira, broja stranica, kvaliteta štampe i sl. Kontaktirajte nas za Više detalja.