IZRADA KOVERTI

Koverte su opstale uprkos vremenu u kome najviše komuniciramo digitalnim putem, a poštu i dokumentaciju razmenjujemo preko interneta. One mogu naglasiti Vaš znak pažnje prema poslovnim saradnicima i klijentima. Svaka pozivnica, karta, čestitka ili zahvalnica u pažljivo odabranoj koverti ostavlja mnogo jači utisak od njene digitalne varijante. Isto važi i za događaje od posebnog značaja za Vas i Vašu porodicu ili prijatelje. Štampanje pažljivo odabranih koverti za rođendanske čestitke, pozivnice i čestitke za svadbu, rođenja dece i sl. uveličava sve te posebne događaje kao i sećanje na njih. Pored toga, one se koriste i za „pakovanje“ dokumentacije u privatnoj ili poslovnoj upotrebi (računi, slipovi za plaćanja, ugovori, važna dokumenta…).

U poslovnoj komunikaciji naročito su popularne tzv. ameriken koverte sa prozorom (desnim/levim) ili bez prozora koje se štampaju u veličini 110x230mm. Drugi popularni formati su C5 i B5 i rade se u dimenzijama 160x230mm, odnosno 175x250mm.
Pored ovih formata Štamparija Scero Print vam može ponuditi štampanje personalizovanih koverata gde njihove veličine, boje i oblike možete odrediti sami: standardnu belu i krem boju, zlatnu ili srebrnu, crvenu, plavu, reljefne i linijske teksture, sedef i sl. Bukvalno svaki element i detalj koverte možete menjati prema vašem nahođenju i potrebama. Organizacije koje posebno obraćaju pažnju o svom predstavljanju u javnosti ili među saradnicima i klijentima često se odlučuju za štampu nestandardnih koverti. One biraju posebne materijale i pažljivo odlučuju o svakom detalju kako bi ukazali na svoju izuzetnu poslovnost i ekspertizu.

Ukoliko ipak nemate svoj dizajn ili niste sasvim sigurni da li će vaše rešenje postići efekat koji želite, iskusni radnici Štamparije Scero Print će vam pomoći u izradi dizajna koverti koje će ostavljati jak utisak shodno vašim potrebama.
Cena štampanja koverti zavisi od više faktora i na nju prvenstveno utiču količina, dimenzije i korišćeni materijali.
Za sva pitanja u vezi izrade, dizajna i cene koverti kontaktirajte Štampariju Scero Print.

Raznobojne koverte stamparije Sceroprint