REKLAMNE KESE

Reklamne kese postaju sve popularnije. Idealne su za Vašu promociju, naročito ako želite da istaknete da ste moderna organizacija.

Papirne kese stamparije Sceroprint

Kese su uopšte odavno prepoznate kao jedan od najisplativijih načina za promociju. Zaista, često smo na ulici sa nekom brendiranom kartonskom kesom i tada svako od nas zapravo radi besplatnu promociju tog brenda. Takva vrsta reklame nije beznačajna jer dopire do velikog broja ljudi. Izrađuju se sa ili bez ručke. One se obavezno stavljaju ukoliko su predviđene za predmet veće težine. Ukoliko se u njih pakuju lakši predmeti papirne kese mogu biti i bez ručke. Na njima se najčešće štampa logo kompanije i efektna reklamna poruka. Važno je da svi ovi elementi budu u skladu i da dostojno predstavljaju Vaš brend, proizvode i usluge. Tu važi jednostavno pravilo: ako je reč o luksuznom proizvodu ili brendu, to kupcima mora da je jasno i kada vide kesu sa proizvodom.
Štampa papirnih kesa se radi u ofsetu. Kese se izrađuju od papira debljine od 170g/m2 do 200g/m2 uz obaveznu plastifikaciju.

Cena reklamnih kesa zavisi od tiraža i vrste papira i od toga da li je sa štampom ili bez štampe. U Štampariji Scero Print su Vam dostupne reklamne kese različitih debljina, dimenzija i dizajna. Pozovite nas i odaberite.

Luksuzne papirne kese stamparije Sceroprint