O nama - Scero Print
88
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-88,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

O NAMA

Štamparija Scero print je osnovana 1.12.2002. godine, najpre kao štamparija Serafimović, da bi od novembra 2009. godine na tržištu bili prepoznatljivi kao štamparija Scero print. Krenuli smo sa radom u malom objektu sa jednom mašinom. Vrednim i kvalitetnim radom obim posla se vremenom povećavao, a broj radnika, mašina i kupaca je postepeno rastao. Danas na 600 m2 posedujemo najsavremenije mašine za ofset, digitalnu, sito, zlatotisk štampu, kao i mašine za grafičku doradu i izradu grafičkih ploča, tako da smo u mogućnosti da brzo i kvlitetno odgovorimo na svaki zahtev kupca. Pored neprekidnog ulaganja u opremu, edukacija i usavršavanje zaposlenih predstavljaju jednu od najznačajnih karika u lancu vrednosti Scero printa.
Zahvaljujući kombinaciji znanja, ogromnog iskustva i moderne tehnologije, stekli smo mnogo klijenata i uspeli da kod njih izgradimo poverenje u to da ćemo pored vrhunskog kvaliteta krajnjeg proizvoda, uvek pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja u bilo kom izazovu da na tržištu budu originalni i prepoznatljivi.

STRUKTURA I BROJ ZAPOSLENIH

Menadžment

4

Priprema

2

Ofset štampa

4

Sito štampa

2

Kontrola kvaliteta

1

Vozač

1

Higijena

1

Dorada

10

RADNI PROSTOR  •  ENERGETIKA •  KOMUNIKACIJA

Zemljište: 800m2
Kancelarije: 50m2
Proizvodne hale: 600m2
Magacini: 100m2
Trafo stanica: 70 KWA
2 digitalnih telefonskih linija
1 ISDN linije
E-mail – Stalna otvorena veza 24h sa protokom 16 Mbps
FTP server

Organizacija proizvodnje

Sopstveni softver SCERO za praćenje i planiranje proizvodnje: radni nalozi, trebovanja, magacin sirovina, dobavljači, isporuke, fakture, analize, evidencija prisustva zaposlenih i obračun ličnih dohodaka.

MAŠINSKI PARK

Tekst o mašinama