VAUČERI

Vaučer je štampani proizvod koji nosi unapred određenu novčanu vrednost i koji može biti zamenjen pod prethodno određenim uslovima za neku robu ili uslugu. Oni su široko poznato sredstvo malih i velikih kompanija. Svako od nas je imao priliku da se susretne sa vaučerima, bilo da smo ih dobili na poklon, da smo ih mi poklonili nekome, ili smo ih platili. Veoma često prilikom kupovine dobijamo vaučer koji tokom naredne kupovine možemo iskoristiti i ostvariti određenu pogodnost ili popust. Vaučere poklanjaju ili prodaju prodavnice obuće, odeće, prodavnice kućnih aprata, spa centri, turističke agencije, hoteli itd.

Vaučeri su odličan marketinški alat, jer veoma brzo stvaraju interesovanje kod ljudi za vaš proizvod ili uslugu. Oni su idealni za podizanje svesti o vašem brendu, pa u vaučere definitivno vredi uložiti, jer će vam se uloženi novac veoma brzo vratiti.
Mogu se štampati na raznovrsnim materijalima u zavisnosti od Vaših potreba i vizuelnog efekta koji želite postići. U Štampariji Scero Print za štampanje vaučera koristimo različite materijale: klasične i ekskluzivne vrste papira – od 170 grama pa do 350 grama; reljefne ili obojene, reciklirane papire, kartone i sl.
Ako želite da kvalitetom vaučera pokažete ekskluzivnost vaše ponude, možemo ga plastificirati obostrano u mat ili sjajnoj varijanti, uraditi parcijalni UV lak, uraditi elemente dizajna u zlatotisku, sa hologram folijom iskoristiti nestandardne oblike papira i sl. Uradićemo Vam uvek nekoliko varijanti dizajna vaučera, kako biste izabrali najbolje rešenje za štampu i koje će ostaviti najjači utisak na Vaše klijente.

Visoko obučeno osoblje Štamparije Scero Print je sposobno da odgovori svim Vašim zahtevima i potrebama u vezi izrade vaučera. Bez obzira da li već imate svoj dizajn ili želite našu pomoć, stojimo vam na raspolaganju na svakom koraku od prve do poslednje faze njihove izrade i štampe. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili tražite dodatne informacije u vezi izrade vaučera kontaktirajte Štampariju Scero Print.

Izrada vaucera u stampariji Sceroprint