IZRADA KALENDARA

Jeste li znali da je izrada kalendara u promotivne svrhe započela još u XIX veku? Kalendari od tada važe za jedno od najpopularnijih sredstava za reklamiranje. Njihova uloga je da cele godine reklamira Vašu firmu, proizvode i usluge. Naročito pred svaku Novu Godinu predstavljaju savršene poklone u poslovnom svetu. Dizajn kalendara treba da bude pažljivo osmišljen jer svaki njegov list služi promociji Vaših proizvoda ili usluga. On istovremeno treba da ostavi utisak da iskreno brinete o klijentima i saradnicima. Između napadne reklame i finog gesta je delikatna ravnoteža koju iskusni stručnjaci Štamparije Scero Print znaju da postignu.

Na osnovu mesta na kome se drže štampaju se zidni, stoni i džepni kalendari.

Zidni kalendari štampaju se u punom koloru na 170g/m2 kunstdruk papiru, kao i stoni kalendari – takođe u punom koloru na visokokvalitetnom premazanom kunstdruku, sa 350g/m2 bindakot podloškom. Za poveze najčešće se koriste metalne spirale. Džepni kalendari izrađuju se od 350g/m2 kunstdruk papira. Na jednoj strani radi se pun kolor, dok se sa druge njihove strane štampa vrši u dve boje.

Štampanje kalendara najčešće se vrši sito štampom, ali je i ofset štampa opcija. Obično se štampaju u formatima A3, A4 i B3. Za korporativne kalendare se obično vrši uštampavanje logotipa i osnovnih podataka kompanije u već gotove kalendare. Naša preporuka je da prepustite nama da Vam dizajniramo jedinstveni kalendar. Na ovaj način osmišljeni i u ofsetu odštampani kalendari su vrhunskog kvaliteta i svakako originalniji od prethodnih. Pored toga, originalni kalendari će na najbolji mogući način predstaviti vrednosti Vaše kompanije i brenda.

Cena kalendara zavisi od vrste štampe, tiraža i od toga da li je u pitanju zidni, stoni ili džepni kalendar. Takođe, na cenu utiču i usluge dizajniranja originalnog kalendara. Ipak, cene kalendara u domaćim štamparijama su uglavnom povoljne. Stoga je naša preporuka da se prvenstveno vodite kvalitetom finalnog proizvoda. Štamparija Scero Print poseduje višedecenijsko iskustvo, vrhunske stručnjake i savremene štamparske mašine. Zato svaki Vaš zahtev u vezi izrade kalendara možemo ispuniti brzo i kvalitetno. Kontaktirajte nas za Više detalja.

Kalendari iz stamparije Sceroprint