FASCIKLE

Fascikle predstavljaju svima poznat, neizostavni deo kancelarijskog materijala koji služe za grupisanje i čuvanje raznih dokumenata. One pored toga imaju i promotivnu ulogu, pa bi trebalo da razmislite o dizajnu koji će Vašu firmu da promoviše i istakne Vašu profesionalnost i organizovanost.

Zato je jako bitno da dizajnersko rešenje fascikli bude moderno, da boje budu dobro odabrane, svi elementi u skladu, a štampa kvalitetno odrađena. Logo i osnovni podaci o Vašoj firmi treba da budu lako uočljivi od strane klijenata, a poruka na fascikli treba da bude jasna i upečatljiva. Svi ovi detalji utiču na formiranje mišljenja potencijalnih klijenata o Vašoj kompaniji. Jednom rečju, fascikla vaše firme u celini treba da prenese određenu poruku vašim klijentima.
Fascikle se mogu štampati sa dve ili tri klapne da dokumenti ne “beže” iz njih, kao i sa pregradama. Najčešće se izrađuju od 280-gramskog bindakota ili 300-350-gramskog kunstdruka. To su kartoni koji ne pokazuj brzo znake habanja jer imaju visoki sjaj i ne pucaju lako na mestu savijanja.

Fascikle nalaze široku primenu u različitim ustanovama i organizacijama: bankama, osiguravajućim kućama, raznim poliklinikama itd. Zbog toga su odličan reklamni materijal koji uvek možete da poklonite svojim poslovnim saradnicima i klijentima. Fascikle su neizostavni deo prilikom potpisivanja ugovora, raznih prezentacija, poslovnih sastanaka, na konferencijama i slično.

Razvoj tehnologije pre svega ofset štampe omogućava izradu fascikli jedinstvenih oblika. Dostupne su Vam najrazličitiji materijali i širok izbor boja. Jedina ogrančenja su Vaše potrebe i mašta. Ako želite da dodatno privučete pažnju potencijalnih klijenata, Štamparija Scero Print vam može izraditi fascikle sa interesantnim detaljima poput džepova za vizit karte, brošure, CD i sl. Pored toga, možemo i nestandardnim tehnikama poput zlatotiska i parcijalnog UV laka da naglasimo atraktivan dizajn fascikli i upotpunimo njihovu vizuelnu poruku.

Cena izrade fascikli zavisi od tiraža, dimenzija, kvaliteta papira, specijalnih zahteva i sl. Za upite o saradnji i dodatne informacije kontaktirajte Štampariju Scero Print.

Fascikle stamparije Sceroprint