IZRADA FLAJERA

Štamparija Scero Print nudi usluge izrade flajera za sve Vaše promotivne aktivnosti. Flajer, liflet ili letak – verujemo da ne postoji čovek koji se nije susreo sa njima. Oni predstavljaju odavno poznat i dobro proveren štampani proizvod za efikasno informisanje širokog kruga ljudi. Pomoću njih možete da reklamirate novi proizvod koji Vaša firma nudi, novi objekat koji otvarate, aktuelne popuste, posebne akcije, različita dešavanja, usluge itd. Flajeri se dele tamo gde cirkuliše veliki broj ljudi: prolaznicima na ulici, posetiocima na sajmovima, dele se u prodavnicama, kafićima, ostavljaju se u poštanskim sandučićima i slično.

Izrada flajera zavisi pre svega od dizajna, jer dobar flajer mora da odmah zapadne za oko. On nekim svojim elementom mora da vrišti POGLEDAJ ME! kako to slikovito kažu naši iskusni dizajneri. Na flajeru zatim mora da se dosledno primenjuje psihologija boja, a njegovi fontovi moraju biti jasni i čitljivi. On osim toga ne sme da bude prenatrpan informacijama, pa prethodno treba dobro pripremiti i urediti njegov sadržaj. Od ovih stvari zavisi da li će Vaš flajer završiti u nečijem džepu ili kanti za smeće.
Izrada flajera se obično vrši u formatima A6, A5, A4 i A3 sa mogućnošću savijanja. Štampaju se najčešće u ofsetu na 80 gramskoj hartiji ili kunstdruku do 170 grama. Cena flajera zavisi od tiraža, dimenzija, broja boja, pripreme za štampu i sl.
Najčešće informacije koje se stavljaju na flajer su: naziv firme, logo, adresa, telefon, proizvod ili usluga koju reklamirate, dopadljivi slogan itd.

Ako ne posedujete sopstveni dizajn, Štamparija Scero Print vam nudi profesionalnu izradu dizajna flajera. Mi smo tu da pomognemo i uobličimo Vaše ideje, uskladimo elemente i sve vrhunski odštampamo. Možete svratiti do nas da lično našem dizajneru ispričate svoje zahteve ili popunite formu na našoj Kontakt stranici.

Izrada flajera u stampariji Sceroprint