IZRADA VIZIT KARTI

Izrada vizit karti je usluga koju klijenti veoma često traže od Štamparije Scero Print. Ništa neobično jer vizit karta predstavlja prvi trag koji ostavljamo u poslovnoj komunikaciji. Ako još znamo da se prvi utisak može ostvariti samo jednom, onda je vrednost dobro osmišljene i vrhunski odštampane vizit karte velika.

Kada kažemo dobro osmišljena vizit karta, mislimo na dizajn koji je u skladu sa vizuelnim identitetom Vašeg brenda i njegovom delatnošću. Na njoj nema suvišnih elemenata, svi su pažljvo odabrani i nalaze se na tačno određenom mestu kako bi postigli maksimalni efekat.
Na vizit karte se obavezno stavlja logo Vaše firme, poštanska adresa, adresa Vašeg sajta, e-mail adresa i brojevi telefona. Veoma je važno da ovi podaci budu tačni, a zanimljivo je da je jedno istraživanje pokazalo da za 40% vizit karti to nije slučaj. Složićete se da gubitak klijenta zbog pogrešne e-mail adrese ili telefona koji se više ne koristi mnogo više košta od nove izrade vizit karti sa ažurnim podacima.
Takođe, ukoliko poslujete u inostranstvu treba da imate odštampane vizit karte makar na engleskom jeziku, mada preporučujemo da to bude na jeziku Vaših poslovnih partnera.

Vizit karte se kao i ostali naši proizvodi mogu štampati po preporučenim standardima ili prema posebnim zahtevima naših klijenata. Standardne vizit karte se izrađuju na 300 gramskom kunstdruk papiru i obično su veličine 90x50mm ili 85x55mm. Mogu biti jednostrano ili dvostrano odštampane. Ukoliko želite da se dodatno izdvojite, u Štampariji Scero Print možemo da Vam ponudimo specijalne (luksuzne) materijale za štampanje vizit karti. Možete se “igrati” materijalima, bojama i oblicima. Možete odabrati da određeni elementi budu odrađeni u zlatotisku ili tehnikom parcijalnog UV laka. Takođe, postoji mogućnost da uradimo plastifikaciju posebnom velvet, tj. somotskom tehnikom. To će Vašim vizit kartama dodati dozu luksuza prilikom svakog dodira.

Cena izrade vizit karata zavisi od tiraža, korišćenih materijala, odabranih dimenzija i Vaših eventualnih posebnih zahteva. Za više informacija pozovite Štampariju Scero Print na +381 18 280 806 ili postavite pitanje putem kontakt forme.

Primeri izradjenih vizit karti u Štamparije Sceroprint