IZRADA NALEPNICA, STIKERA I ETIKETA

Zašto je izrada nalepnica, stikera i etiketa vredna za ulaganje? Jednostavno bilo da čitamo sastav na poleđini omiljenog pića ili nam se smeši kakva šaljiva poruka sa kućišta laptopa, u dodiru smo sa samolepljivim nalepnicama ili stikerima i etiketama. Njihova osnovna namena je da nas informišu o proizvodu (sastavu, roku trajanja, načinu upotrebe) ali imaju i promotivnu ulogu pa su decenijama obavezan deo ozbiljnih marketinških kampanja. Neki stikeri su tako stekli kultni status.

Samolepljive nalepnice ili stikeri najčešće se štampaju na PVC foliji ili na samolepljivom muflon papiru 120-140g/m2. Na njima treba da su jasno vidljivi logo Vašeg brenda i efektna reklamna poruka. Zato grafički dizajn igra veoma važnu ulogu prilikom njihove izrade. Štamparija Scero Print vam može pomoći u izradi dizajna koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i zahteve.

Etikete se štampaju na ofset, kunstdruk papiru. Osim što kupcima pružaju osnovne informacije o proizvodu, one treba da ga izdvoje u moru konkurencije i istovremeno promovišu vaš brend. Zato se na etiketama svaki element i reklamna poruka pažljivo bira i uklapa. Kako bi dodatno privukle pažnju kupaca, etikete se izrađuju u različitim jedinstvenim oblicima u kombinaciji sa tehnikama poput zlatotiska ili parcijalnog UV laka.

Iako cena izrade nalepnica i etiketa najčešće zavisi od količine, kvalitet je ipak presudan. Naša preporuka je da na kvalitetu ne štedite. Samo se prisetite nerviranja kada etiketa na bočici vašeg šampona brzo izbledi i prvim kvašenjem počne da se cepa i ostavlja lepljive komadiće po kupatilu. Da li ćete ponovo kupiti taj proizvod i jednako verovati proizvođaču? Takva sitnica može ozbiljno smanjiti prodaju proizvoda i narušiti ugled kompanije.

Zbog toga Štamparija Scero Print insistira na vrhunskom kvalitetu izrade nalepnica i etiketa. To postižemo zahvaljujući našem višedecenijskom iskustvu i upotrebom najkvalitetnijih materijala i opreme. Mi garantujemo da nalepnice i etikete koje vam mi izradimo će na najbolji način predstaviti vaš brend, proizvod ili usugu. Zato kontaktirajte Štampariju Scero Print.

Stikeri i nalepnice stamparije Sceroprint